Agencija

O nama

O nama

Zavod za stambeno upravljanje d.o.o. Đakovo

Na stranicama Hrvatske gospodarske komore upisani smo u Registru posrednika pod brojem upisa 15/2022 i Imeniku agenata u prometu nekretnina pod brojem 4/2022

Kao glavnu djelatnost izdvajamo poslovanje nekretninama koje obuhvaća poslove agencije za promet nekretnina. 

Kao agencija za promet nekretnina u ponudi imamo veliki broj kuća, stanova, poslovnih prostora, zemljišta, vikendica i ostalih nekretnina u Đakovu i Đakovštini, ali i u ostalim dijelovima Slavonije i Hrvatske pa i izvan granica naše domovine.

U sklopu poslovanja upravljanja nekretninama održavamo i upravljamo s 29 stambeno-poslovnih zgrada u gradu Đakovu. Kao upravitelj zgrada ažurno vodimo evidenciju o zgradama i suvlasnicima te se trudimo da sve radove i probleme na zgradama obavljamo brzo, povoljno i kvalitetno, a sve na zadovoljstvo suvlasnika zgrada.

Zajedno sa suvlasnicima zgrada preko fondova Europske unije i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sudjelujemo u energetskoj obnovi višestambenih zgrada, zbog čega su već povučena značajna sredstva za izradu energetskih certifikata, projektne dokumentacije i radova na obnovi zgrada.

DJELATNOSTI POSLOVANJA

  • AGENCIJA ZA POSLOVANJE NEKRETNINAMA
  • POSLOVI UPRAVLJANJA NEKRETNINOM I ODRŽAVANJE NEKRETNINA
  • POSREDOVANJE U PROMETU NEKRETNINA
  • PROCJENITELJSKE DJELATNOSTI
  • UPRAVLJANJE ZGRADMA
  • DJELATNOSTI ČIŠĆENJA

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom.